Stichting Hill Tribes` Children

VORIG TEHUIS

Joop werkte voorheen in een ander kindertehuis. Hij was actief bij de begeleiding en verzorging van de kinderen.
In het huis woonden ruim 150 kinderen. De leeftijd lag tussen de 3 en 16 jaar. De kinderen woonden op de begane grond van een groot betonnen gebouw.
Circa 20% van hen had geen ouders! 20% had 2 ouders en de rest kwam uit eenoudergezinnen.
Het kinderhuis gaf de kinderen onderdak, voedsel en zorgde ervoor dat zij naar school gingen. Voor de jongsten werd gewassen maar vanaf ca. 10 jaar dienden ze hun eigen kleren te verzorgen.

Uit de mail van 08-10-06: Een aantal kinderen, die tijdens de vakantie niet naar huis konden, heb ik aan het werk gezet door ze de slaapvertrekken te laten schilderen. De kleuren konden ze zelf uitkiezen en dat is te zien ook zeg. Maar ja, ik slaap er niet. Er wordt overigens wel echt op z'n Thais geverfd hier. Ze staan gek te kijken als ik zeg dat eerst de wanden en plafonds schoongemaakt moeten worden. Wanneer ik dan uitleg waarom, dan begrijpen ze het wel maar ........ bij iedere nieuwe slaapzaal die aan de beurt kwam, moest ik het wel in de gaten houden. Gelukkig hadden we de beschikking over een aantal grote zeilen anders had ook de vloer een verflaag gehad.


Rekeningnummer NL85INGB0004670204 e-mail hilltribeschildren@outlook.com
De Stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling(ANBI)